Privacy verklaring

Privacyverklaring

Privacybeleid Nafets Products B.V.

Versie 1.0

Deze pagina is voor het laatst aangepast op [19.05.2018].

Wij van Nafets Products B.V., het moederbedrijf van Knutsel Engeltje, vinden de privacy van onze klanten belangrijk. Daarom willen wij ons houden aan de nieuwe privacywetgeving, de AVG. Dit houdt in dat wij zorgvuldig en veilig met uw gegevens om gaan. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal met de informatie doen die wij over u weten. Door gebruik te maken van onze diensten accepteert u ons privacybeleid. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies bijhouden, neem dan contact met ons op.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Doeleinden

Om gebruik te maken van onze diensten dient u zich te registeren. Daarvoor dient u uw persoonsgegevens in te vullen samen met uw e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden gebruikt om uw bestelling verder te verwerken, om betalingen te kunnen ontvangen en om serviceberichten te versturen aan het door u opgegeven e-mailadres. Persoonsgegevens die wij verzamelen zijn: uw NAW-gegevens, e-mailadressen en telefoonnummer. Deze gegevens hebben een bewaartermijn van tot zes maanden na de laatste aankoop.  Ordergegevens zullen een bewaartermijn hebben tot 7 jaar na het plaatsen van een order. Dit is om belastingtechnische redenen.

Communicatie

Indien u contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door u verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om uw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot twee maand daarna. Zo kunnen wij bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken. Mocht u een abonnement nemen op onze nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres automatisch toegevoegd aan onze maillijst. Indien u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief, zal uw e-mailadres verwijderd worden uit onze lijst van ontvangers.

Derden

Wij verstrekken onze gegevens niet aan andere instanties of bedrijven, behalve als dat nodig is voor onze dienst of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij nodig hebben voor de uitvoering van de overeenkomst zijn:

  • Administratieve dienstverleners (Wansink & Partner);
  • Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Echter, wij doen niks met deze cookies. Mocht u de cookies uit willen zetten, dan kan dat. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het kan zo zijn dat door het weigeren van de cookies sommige functies en services niet correct functioneren.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft het recht om:

  • Uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • Inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • Het laten corrigeren van fouten;
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • Toestemming die u heeft gegeven in te trekken;
  • Bezwaar te maken tegen bepaald gebruik.

Wees er altijd alert op dat u duidelijk aangeeft wie u bent, zodat wij geen gegevens van een verkeerd persoon aanpassen of verwijderen. Wij zijn verplicht deze wijziging door te voeren binnen het termijn van uiterlijk vier weken.

Opmerkingen of klachten

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar u gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Nafets Products B.V.

Watermolenweg 8

7478 PW Diepenheim

Info@knutselengeltje.nl

+31(0)629368067

KvK-nummer: 62471759

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2013 - 2018 Knutsel Engeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.